Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Zoekt u een loodgieter in Amsterdam?

Woont u in Amsterdam, dan staan wij 24/7 voor u klaar voor reparaties, installaties en service.

  • Amsterdam
  • Snel op de bestemming
  • Gecertificeerd
  • Vakkundig
  • Altijd garantie
  • Scherpe prijzen
loodgieter amsterdam

Loodgieter Amsterdam nodig?

Geen probleem voor Bouma Riool Service! Wij zijn al jaren actief in Amsterdam en omstreken en leveren volgens onze klanten uitstekend ontstoppingswerk.

Wij helpen u graag verder met allerlei problemen in en rondom het huis of bedrijf. Een verstopte afvoer, problemen met de wasmachine of misschien wel problemen met de riolering.

En vinden wij het probleem niet, dan maken wij gebruik van onze camera inspectie waarmee we altijd achter het probleem komen. Dat zorgt ervoor dat u snel van de problemen af bent.

Altijd actief in Amsterdam

Veel ervaring in het vak hebben onze specialisten zeker. Bouma Riool Service staat u daarom ook graag bij in het verhelpen van problemen of klachten.

Met een goed gevulde servicewagen staan wij altijd klaar en maken gebruik van de meest moderne technieken binnen het vak. Dat maakt het voor ons wat makkelijker maar ook voor u. U neemt gemakkelijk contact met ons op en wij regelen de rest.

Wij zijn 24/7 beschikbaar en staan in Amsterdam altijd klaar en zijn snel op locatie. Ook overlast die in de nacht plaats vindt komen wij verhelpen. Wilt u ons eerst vergelijken, vraag dan een offerte aan. Bel direct naar nummer: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via ons contact-formulier.