Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Zoekt u een loodgieter in Uithoorn?

Woont u in Uithoorn, dan staan wij 24/7 voor u klaar voor reparaties, installaties en service.

  • Uithoorn
  • Snel op de bestemming
  • Gecertificeerd
  • Vakkundig
  • Altijd garantie
  • Scherpe prijzen
loodgieter uithoorn

Loodgieter Uithoorn nodig?

Heeft u last van een verstopte toilet of een ander probleem in uw woning of bedrijf? Wacht dan niet langer en bel Bouma Riool Service op: 020 260 24 60. Wij bieden een snelle en vakkundige oplossing.

Onze specialisten zijn gemotiveerd en zijn snel op locatie in Uithoorn. Zo is uw verstopping of probleem snel opgelost met een reparatie of vervanging.

Ook voor spoedgevallen kunt u bij ons terecht. Wij nemen altijd de ernst van de situatie op en proberen u zo ver mogelijk in onze agenda naar voren te schuiven als dit mogelijk is.

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Onze specialisten in Uithoorn gebruiken de nieuwste technieken en beste apparatuur. Dit zit allemaal in onze servicewagens die ook nog eens zijn voorzien van allerlei materialen om reparaties te doen of vervangingen.

Door Bouma Riool Servie in te schakelen maakt u een goede keus. Vaak zelf proberen resulteert in onnodige schade of een verergerde situatie. Oplopende kosten is iets wat u natuurlijk niet wil.

Na afloop van de reparatie, reiniging of ontstopping geven wij advies en tips hoe u problemen kan voorkomen. Dat is de service die u van Bouma Riool Service kan verwachten.

 

Heeft u last van een probleem met uw sanitair? Bel ons gerust 24/7 op: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via ons contact-formulier.