Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Rioolverstoppingen komen vaak voor

Wij helpen u daarom graag met het riool reinigen Onze mechanische reiniging reinigt verstopte standleidingen, gresbuizen, riolering en afvoer leidingen.

Bouma Riool Service zorgt met zijn ervaren specialisten voor goed en grondig gereinigde leidingen die met de juiste freeskoppen en spiralen worden gereinigd.

Riool verstopt of last van wortelgroei?

In wat oudere rioolstelsels heeft men vaak last van wortelgroei. Wortels breken door de riolering en groeien massaal door de flinke hoeveelheid water die ze toegediend krijgen via het riool. Daardoor kan de rioolbuis breken en meer schade veroorzaken of verstopt raken. Wacht u te lang dan kan het zijn dat het riool ontstopt moet worden.

Dit reinigen is niet schadelijk voor de buis en met de trommel die in de machine zit blijft de werkvloer ook nog eens schoon. Voor het riool reinigen maken wij gebruik van een hoge druk wat ervoor zorgt dat er niks achterblijft en u een schoon riool krijgt.

Voor elk soort vuil hebben wij een aparte spuitkop. Er is dus geen viezigheid wat wij met onze reiniger niet schoon krijgen. Heeft u ook last van wortelgoei of andere viezigheid in het riool. Bel dan snel naar: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via het contact-formulier.