Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Dakgoot reiniging?

Bent u op zoek naar dakgoot reiniging en kunt u dit niet alleen af. Dan helpt Bouma Riool Service u daar graag mee. Het kan gaan om het eenmalig laten reinigen van uw dakgoot of regenpijpen, maar ook het regelmatig uitvoeren van deze werkzaamheden doen wij.

Naast het reinigen doen wij ook aan het repareren van dakgoten of regenpijpen. Ontdekken wij schade of moet er iets worden gerepareerd of worden vervangen. Dan geven wij u advies en voeren het in overleg met u uit. Door regelmatig de dakgoten en regenpijpen te reinigen voorkomt u dat er verstoppingen ontstaan. Verstoppingen kunnen verschillende schades met zich meebrengen, zoals schimmel of lekkage. Dit bespaard u op den duur weer op kosten en het ongemak.

Zelf uw dakgoot schoonmaken?

Het zelf schoonmaken van de dakgoot is niet zo ingewikkeld als men denkt. Met een ladder, handschoenen, bladblazer en een tuinslang is dit in de meeste gevallen goed zelf uit te voeren. Mocht het vuil zich echter al teveel hebben opgehoopt dan helpen wij u graag met het opruimen en schoonmaken ervan. Wij hebben dit grondig en snel voor elkaar en kunnen eventueel ook een bladvanger installeren. Dit zorgt ervoor dat het blad zich niet kan ophopen in de regenpijp.

Al jaren ervaring en persoonlijk advies

De specialisten van Bouma Riool Service houden zich al jaren bezig met het reinigen van dakgoten en regenpijpen. Ook geven wij al onze klanten persoonlijk advies in elke situatie en bij elk probleem. Heeft u een vraag of wens? Dan doen wij altijd ons uiterste best hieraan te voldoen en u verder te helpen. Bent u geïnteresseerd in het laten schoonmaken van uw dakgoot en of regenpijp of heeft u een andere vraag. Bel ons dan snel op: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via de contact-pagina.