Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Sanibroyeur reparatie nodig?

Als u problemen heeft met uw sanibroyeur, schakel dan altijd een professional in zoals Bouma Riool Service. Een sanibroyeur is namelijk een bijzonder systeem wat bij verkeerde handelingen tot allerlei narigheid kan leiden. Dan kan zijn door een verkeerde installatie maar bij verstopping zelf handelen is ook niet verstandig.

De keuze voor een sanibroyeur is vaak een luxere oplossing dan een normaal toilet en moet effectiever zijn als deze naar behoren werkt. Met problemen is het dan ook vervelend als u hier overlast van ervaart.

Een verstopping ontstaat vaak door verkeerd gebruik, een verkeerde aansluiting of afval wat doorgespoeld is. Zo’n verstopping kan ook bij de wasbak of douche voor problemen zorgen in de vorm van stank en een borrelend geluid.

Verkeerde sanibroyeur installatie?

Mocht er sprake zijn van een verkeerde installatie dan passen wij deze graag voor u aan. Zo worden problemen in de toekomst voorkomen en zult u geen overlast meer hebben.

De stank is vaak heet ergste en daar heeft u geen sanibryeur voor gekocht. Bouma Riool Service verslaat deze problemen met gemak en helpt in in Amsterdam en omstreken graag uit de brand. Heeft u problemen of wilt u een sanibroyeur reparatie? Bel dan snel naar: 020 260 24 60 of neem contact op via ons contact-formulier.