Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Is uw afvoer verstopt?

Een afvoer verstopt is zeer vervelend. Er zitten in een woning of bedrijf vaak meerdere afvoeren. Deze kunnen allemaal verstopt raken. Het kan hier gaan om de keukenafvoer of het douche putje, waardoor er geen water meer weg kan stromen.

Door dit soort verstoppingen kan op de duur ook het riool verstopt raken en is het van belang dat u een goed bedrijf zoals Bouma Riool Service inschakeld om de afvoer of het riool eens te laten inspecteren om eventuele schade. Wij geven dan advies of het nodig is om een reparatie te laten uitvoeren of gewoon de afvoer of het riool te laten ontstoppen.

Bouma Riool Service ontstopt snel uw riool en voorkomt schade

Na de inspectie van de afvoer of het riool bieden wij van Bouma Riool Service direct een oplossing die met u wordt besproken. Wij hebben in onze servicewagen alle benodigdheden wie er nodig zijn voor het reinigen of ontstoppen van het riool.

Mochten er gebreken voordoen van doen wij u een voorstel om de schade te laten repareren. Omdat al onze specialisten werkzaam zijn in Amsterdam en omstreken is er altijd iemand in de buurt die u kan helpen. Bel snel naar: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via de contact-pagina en wij sturen zo snel mogelijk iemand naar u toe!