Moet uw gootsteen ontstopt worden?​

Met spoed een loodgieter nodig? Bel onze 24 uurs nooddienst

Wij zijn dé specialist in gootsteen onstoppen.

Is uw gootsteen verstopt? Dan kunt u daar vaak zelf wel iets aan doen, maar het kan ook schade veroorzaken. Het is daarom van belang dat als het niet zelf lukt u daar een specialist naar laat kijken.

Een specialist van Bouma Riool Service weet alles over verstoppingen en kan u op alle gebieden helpen voor advies, inspectie en reparatie.

Een gootsteen ontstoppen vereist actie

De loodgieters van Bouma Riool Service hebben jaren lange ervaring in het ontstoppen van verstoppingen en daardoor kunnen onze specialisten ook aan de inspectie zien welke methode ze moeten toepassen op de ontstopping om tot het beste resultaat te komen.

Onze servicewagens bevatten de juiste apparatuur en materialen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Mochten we op het eerste oog niks zien, dan maken we gebruik van een camera inspectie om zo het probleem op te sporen.

Preventie voor een verstopte gootsteen

Een verstopte gootsteen kan vaak verschillende oorzaken hebben. De oorzaak kan al liggen in de riolering, maar kan ook te maken hebben met een weggezakte leiding.

Het voorkomen van een gootsteen verstopping is vaak gemakkelijk. U kunt daarom ook het beste niets door de gootsteen spoelen wat daar niet doorheen hoort. Bijvoorbeeld etensresten, vetten en bakolie zijn niet goed voor de gootsteen. Dit kan voor verstoppingen zorgen.

Maak in 3 stappen een afspraak.

1

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat u gedaan wilt hebben.

2

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word u vandaag nog geholpen.

3

Boek een loodgieter

Onze loodgieters hebben uw probleem zo gefixt.

Gebaseerd op 204 recensies.
Dean Birkett
Dean Birkett
12/07/2022
Geverifieerd
The communication, professionalism and installation was excellent throughout. The team replaced our boiler with a new one, and left our place really tidy. Very happy!
Richard Zhang
Richard Zhang
08/06/2022
Geverifieerd
Very effecient and reliable service!
Jo Landa
Jo Landa
11/05/2022
Geverifieerd
Wieneke Vlastra
Wieneke Vlastra
10/05/2022
Geverifieerd
Hebben mijn CV ketel vervangen, snelle reactie, goede communicatie, nette prijs en goed resultaat. Zou ze van harte aanbevelen!
peter fortuin
peter fortuin
25/04/2022
Geverifieerd
Luciana Martínez Fernández
Luciana Martínez Fernández
20/04/2022
Geverifieerd
I highly recommend to have these guys if you need their services. They are fast to response, to figure it out issues, and to get things done. They tell you the realistic work to do. Besides that they work not only in very professional way, but also they are very friendly. I really appreciated their customer focused value. This company has an amazing team (Appie, Erik, Thomas, Hakim and Danny, the ones we met). I called them because a leaking in my bathroom and the job that they did was amazing!!!
Gian Battista Marci
Gian Battista Marci
19/04/2022
Geverifieerd
Vandaag voor 9 appartementen in de VVE reiniging en onderhoud aan de mechanische ventilatie gedaan. Haitam en Filimon hebben fantastisch werk geleverd. Snel en vakkundig!
Lotte Pet
Lotte Pet
15/04/2022
Geverifieerd
Bouma CV heeft mijn CV ketel en rookgassysteem vervangen. Dat was geen makkelijke klus (afvoerkanaal liep door een moeilijk gang langs meerdere verdiepingen), maar ze hebben het in 1 werkdag weten te klaren. Het duurde even voordat ik de offerte ontving en deze werd daarna nog een keer aangepast door toch hogere kosten, maar het contact was goed en het resultaat succesvol. Ik ben zeker tevreden met hun geleverde dienst.
Leonard
Leonard
03/04/2022
Geverifieerd
Martijn Roessingh
Martijn Roessingh
01/04/2022
Geverifieerd
Moeilijke lekkage achter de muur goed opgespoord en gerepareerd. De muur moest worden open gezaagd, maar met minimale schade gedaan.

Vakkundig en gecertificeerd

BOUMA RIOOLSERVICE

Uw gootsteen ontstoppen met garantie

Als uw wasbak verstop is kunt u beter zelf niet aan de slag gaan met de verstopping. het kan namelijk voorkomen dat er schade ontstaat en de verstopping niet zo gemakkelijk verholpen is. Zo kan het gebeuren dat de loodgieter zelf meer werk heeft doordat u het ook heeft geprobeerd.

Bouma Riool Service zorgt voor een snelle en goede oplossing, waardoor de problemen snel zijn verholpen. Is uw gootsteen verstopt? Bel dan snel naar: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via het contact-formulier.

×

 

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande contacten om te chatten via WhatsApp

× Chat met ons via Whatsapp