Zoekt u een loodgieter in Badhoevedorp?

Met spoed een loodgieter nodig? Bel onze 24 uurs nooddienst

Woont u in Badhoevedorp en bent u op zoek naar een loodgieter?

Er is geen verstopping die Bouma Riool Service niet kan verhelpen. Onze specialisten zijn snel op locatie en zijn altijd gemotiveerd om uw problemen op te lossen. Naast vriendelijkheid geven wij ook nog eens gratis advies aan u mee.

In de regio Badhoevedorp hebben wij altijd loodgieters klaar staan, zowel overdag als in de nacht. Wij voeren ons vak namelijk 24/7 uit en wij zijn altijd bereikbaar.

of het nou om een wasmachine probleem gaat, een verstopte afvoer of misschien wel een verstopt toilet. Geen probleem is moeilijk genoeg voor ons.

Wij staan 24/7 voor je klaar.

Altijd actief in Badhoevedorp.

Wij rijden voor met de meest moderne apparatuur in onze servicewagen. Daar zit alles in wat we maar nodig kunnen hebben inclusief de materialen en onderdelen. Wij gaan nooit weg voordat uw probleem volledig is verholpen.

Zit het probleem dieper? Dan maken wij gebruik van een camera inspectie om het probleem op te sporen. Door middel van een camera kunnen wij zelfs in de riolering kijken en op zoek gaan naar het probleem.

Zoekt u een loodgieter in Badhoevedorp, dan bent u bij Bouma Riool Service aan het juiste adres. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via ons contact-formulier.

Gebaseerd op 204 recensies.
Dean Birkett
Dean Birkett
12/07/2022
Geverifieerd
The communication, professionalism and installation was excellent throughout. The team replaced our boiler with a new one, and left our place really tidy. Very happy!
Richard Zhang
Richard Zhang
08/06/2022
Geverifieerd
Very effecient and reliable service!
Jo Landa
Jo Landa
11/05/2022
Geverifieerd
Wieneke Vlastra
Wieneke Vlastra
10/05/2022
Geverifieerd
Hebben mijn CV ketel vervangen, snelle reactie, goede communicatie, nette prijs en goed resultaat. Zou ze van harte aanbevelen!
peter fortuin
peter fortuin
25/04/2022
Geverifieerd
Luciana Martínez Fernández
Luciana Martínez Fernández
20/04/2022
Geverifieerd
I highly recommend to have these guys if you need their services. They are fast to response, to figure it out issues, and to get things done. They tell you the realistic work to do. Besides that they work not only in very professional way, but also they are very friendly. I really appreciated their customer focused value. This company has an amazing team (Appie, Erik, Thomas, Hakim and Danny, the ones we met). I called them because a leaking in my bathroom and the job that they did was amazing!!!
Gian Battista Marci
Gian Battista Marci
19/04/2022
Geverifieerd
Vandaag voor 9 appartementen in de VVE reiniging en onderhoud aan de mechanische ventilatie gedaan. Haitam en Filimon hebben fantastisch werk geleverd. Snel en vakkundig!
Lotte Pet
Lotte Pet
15/04/2022
Geverifieerd
Bouma CV heeft mijn CV ketel en rookgassysteem vervangen. Dat was geen makkelijke klus (afvoerkanaal liep door een moeilijk gang langs meerdere verdiepingen), maar ze hebben het in 1 werkdag weten te klaren. Het duurde even voordat ik de offerte ontving en deze werd daarna nog een keer aangepast door toch hogere kosten, maar het contact was goed en het resultaat succesvol. Ik ben zeker tevreden met hun geleverde dienst.
Leonard
Leonard
03/04/2022
Geverifieerd
Martijn Roessingh
Martijn Roessingh
01/04/2022
Geverifieerd
Moeilijke lekkage achter de muur goed opgespoord en gerepareerd. De muur moest worden open gezaagd, maar met minimale schade gedaan.

Maak in 3 stappen een afspraak.

1

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat u gedaan wilt hebben.

2

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word u vandaag nog geholpen.

3

Boek een loodgieter

Onze loodgieters hebben uw probleem zo gefixt.

Vakkundig en gecertificeerd

BOUMA RIOOLSERVICE

×

 

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande contacten om te chatten via WhatsApp

× Chat met ons via Whatsapp