Camera inspectie

Met spoed een loodgieter nodig? Bel onze 24 uurs nooddienst

Het riool inspecteren met een inspectie camera.

Bij een verstopping van het riool of het vermoeden van schade controleren wij het riool met onze rioolcamera op schade. Deze camera inspectie wordt gedaan door onze ervaren inspecteurs. Door middel van de rioolcamera kunnen wij het rioolstelsel in om schade te herkennen. Onze inspecteurs zijn opgeleid om verschillende soorten schade te herkennen op de monitor die het riool van binnen laat zien.

Door de camerabeelden af te lezen kunnen de inspecteurs van Bouma Riool Service inschatten hoe ernstig de schade aan het riool is. Wij voorzien u van een complete rapportage inclusief digitale tekening van het geïnspecteerde rioolstelsel.

Het gaat vaak om een kleine lekkage of reparatie die snel verholpen is. Dit advies geven wij aan de hand van de uitgebreide rapportage die we opleveren. Zo kunnen wij de werking van het riool weer optimaliseren naar normaal.

Wij staan 24/7 voor je klaar.

Een rioolcamera voor de scherpste hoeken.

Bouma Riool Service kan met haar rioolcamera leidingen inspecteren met een diameter vanaf 10 millimeter. Het vergroten naar diameters van ongeveer 250 millimeter is mogelijk gemaakt met de duw camerasystemen. Met een duw camerasysteem wordt de camera door middel van een kabel in de rioolleiding geduwd. Op die manier kunnen we dan alles inspecteren op werking en beeld.

Voor grotere riolen met een doorsnede van 2 meter zetten wij een rij camera in. Voordat we deze rijdende camera inzetten maken wij altijd eerst het riool grondig schoon. Mocht u gebruik willen maken van onze camera inspectie voor het detecteren van schade of een lek. Neem dan contact met ons op via: 020 260 24 60 of neem contact op via onze contact-pagina.

Gebaseerd op 204 recensies.
Dean Birkett
Dean Birkett
12/07/2022
Geverifieerd
The communication, professionalism and installation was excellent throughout. The team replaced our boiler with a new one, and left our place really tidy. Very happy!
Richard Zhang
Richard Zhang
08/06/2022
Geverifieerd
Very effecient and reliable service!
Jo Landa
Jo Landa
11/05/2022
Geverifieerd
Wieneke Vlastra
Wieneke Vlastra
10/05/2022
Geverifieerd
Hebben mijn CV ketel vervangen, snelle reactie, goede communicatie, nette prijs en goed resultaat. Zou ze van harte aanbevelen!
peter fortuin
peter fortuin
25/04/2022
Geverifieerd
Luciana Martínez Fernández
Luciana Martínez Fernández
20/04/2022
Geverifieerd
I highly recommend to have these guys if you need their services. They are fast to response, to figure it out issues, and to get things done. They tell you the realistic work to do. Besides that they work not only in very professional way, but also they are very friendly. I really appreciated their customer focused value. This company has an amazing team (Appie, Erik, Thomas, Hakim and Danny, the ones we met). I called them because a leaking in my bathroom and the job that they did was amazing!!!
Gian Battista Marci
Gian Battista Marci
19/04/2022
Geverifieerd
Vandaag voor 9 appartementen in de VVE reiniging en onderhoud aan de mechanische ventilatie gedaan. Haitam en Filimon hebben fantastisch werk geleverd. Snel en vakkundig!
Lotte Pet
Lotte Pet
15/04/2022
Geverifieerd
Bouma CV heeft mijn CV ketel en rookgassysteem vervangen. Dat was geen makkelijke klus (afvoerkanaal liep door een moeilijk gang langs meerdere verdiepingen), maar ze hebben het in 1 werkdag weten te klaren. Het duurde even voordat ik de offerte ontving en deze werd daarna nog een keer aangepast door toch hogere kosten, maar het contact was goed en het resultaat succesvol. Ik ben zeker tevreden met hun geleverde dienst.
Leonard
Leonard
03/04/2022
Geverifieerd
Martijn Roessingh
Martijn Roessingh
01/04/2022
Geverifieerd
Moeilijke lekkage achter de muur goed opgespoord en gerepareerd. De muur moest worden open gezaagd, maar met minimale schade gedaan.

Maak in 3 stappen een afspraak.

1

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat u gedaan wilt hebben.

2

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word u vandaag nog geholpen.

3

Boek een loodgieter

Onze loodgieters hebben uw probleem zo gefixt.

Vakkundig en gecertificeerd

BOUMA RIOOLSERVICE

×

 

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande contacten om te chatten via WhatsApp

× Chat met ons via Whatsapp