Sanibroyeur

Met spoed een loodgieter nodig? Bel onze 24 uurs nooddienst

Wij helpen u graag verder met uw sanibroyeur.

Heeft u problemen met uw sanibroyeur? Dan bent u bij Bouma Riool Service aan het goede adres. Onze specialisten zijn dagelijks actief in Amsterdam en omstreken en helpen u graag met uw problemen.

Ga niet zelf aan de slag maar laat een specialist komen. Onze specialisten hebben alle kennis over sanibroyeurs, vermalers en vuilwaterpompen.

Het probleem is met Bouma Riool Service snel opgelost en daar heeft u profijt van. De problemen kunnen dan geen schade aanrichten en u kunt dan weer snel naar de toilet. Zo voorkomt u dat u in de toekomst geen problemen meer heeft met uw sanibroyeur.

Wij staan 24/7 voor je klaar.

Een rioolcamera voor de scherpste hoeken.

Een sanibroyeur is een handige apparaat voor uw toilet wat de uitwerpselen en het wc-papier klein vermaalt. Door deze werkzaamheden van de sanibroyeur kan het wel eens zijn dat hij verstopt raakt. Ook de vuilwaterpomp kan verstopt raken.

Het kan zijn dat de montage niet goed is gedaan of de afvoer niet goed is aangesloten. Als er afval in wordt gedeponeerd wat er niet in hoort kan de sanibroyeur het ook moeilijk krijgen en is een verstopping zo ontstaan.

Een goed werkende sanibroyeur geeft geen rioollucht af en moet daarom goed geventileerd zijn. Daarom is de aansluiting naar het riool ook zo belangrijk. Dit zijn allerlei aspecten waar wij op controleren bij uw sanibroyeur om de werking ervan te garanderen.

Wij plaatsen ook een sanibroeur, vermaler of vuiltewaterpomp.

Wij hebben jarenlange ervaring als het om de sanibroyeur gaat en weten problemen snel op te lossen. Er zijn namelijk ook nog verschillende soorten sanibroyeurs, vermales en vuilwaterpompen van diverse merken in diverse markten. Door onze jarenlange ervaring weten wij met al deze apparatuur wel raad.

Naast het repareren en opsporen van problemen doen wij ook sanibroyeurs plaatsen en alle bijbehorende onderdelen en apparatuur. Dit doen wij volgens de aangewezen richtlijnen en zo zijn wij zeer efficiënt en vakkundig. Naast de installatie geven wij u ook nog tips mee voor het gebruik en onderhoud ervan. Heeft u dus last va problemen met uw sanibroyeur? Bel snel naar: 020 260 24 60 of neem contact op via ons contact-formulier.

Maak in 3 stappen een afspraak.

1

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat u gedaan wilt hebben.

2

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word u vandaag nog geholpen.

3

Boek een loodgieter

Onze loodgieters hebben uw probleem zo gefixt.

Gebaseerd op 204 recensies.
Dean Birkett
Dean Birkett
12/07/2022
Geverifieerd
The communication, professionalism and installation was excellent throughout. The team replaced our boiler with a new one, and left our place really tidy. Very happy!
Richard Zhang
Richard Zhang
08/06/2022
Geverifieerd
Very effecient and reliable service!
Jo Landa
Jo Landa
11/05/2022
Geverifieerd
Wieneke Vlastra
Wieneke Vlastra
10/05/2022
Geverifieerd
Hebben mijn CV ketel vervangen, snelle reactie, goede communicatie, nette prijs en goed resultaat. Zou ze van harte aanbevelen!
peter fortuin
peter fortuin
25/04/2022
Geverifieerd
Luciana Martínez Fernández
Luciana Martínez Fernández
20/04/2022
Geverifieerd
I highly recommend to have these guys if you need their services. They are fast to response, to figure it out issues, and to get things done. They tell you the realistic work to do. Besides that they work not only in very professional way, but also they are very friendly. I really appreciated their customer focused value. This company has an amazing team (Appie, Erik, Thomas, Hakim and Danny, the ones we met). I called them because a leaking in my bathroom and the job that they did was amazing!!!
Gian Battista Marci
Gian Battista Marci
19/04/2022
Geverifieerd
Vandaag voor 9 appartementen in de VVE reiniging en onderhoud aan de mechanische ventilatie gedaan. Haitam en Filimon hebben fantastisch werk geleverd. Snel en vakkundig!
Lotte Pet
Lotte Pet
15/04/2022
Geverifieerd
Bouma CV heeft mijn CV ketel en rookgassysteem vervangen. Dat was geen makkelijke klus (afvoerkanaal liep door een moeilijk gang langs meerdere verdiepingen), maar ze hebben het in 1 werkdag weten te klaren. Het duurde even voordat ik de offerte ontving en deze werd daarna nog een keer aangepast door toch hogere kosten, maar het contact was goed en het resultaat succesvol. Ik ben zeker tevreden met hun geleverde dienst.
Leonard
Leonard
03/04/2022
Geverifieerd
Martijn Roessingh
Martijn Roessingh
01/04/2022
Geverifieerd
Moeilijke lekkage achter de muur goed opgespoord en gerepareerd. De muur moest worden open gezaagd, maar met minimale schade gedaan.

Vakkundig en gecertificeerd

BOUMA RIOOLSERVICE

×

 

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande contacten om te chatten via WhatsApp

× Chat met ons via Whatsapp