Zoekt u een loodgieter in Amstelveen?

Met spoed een loodgieter nodig? Bel onze 24 uurs nooddienst

Loodgieter in Amstelveen nodig?

Ook in Amstelveen lossen wij al uw problemen op in de toilet, keuken, douche en andere plekken. Heeft u problemen met de kraan, afvoer of riolering dan staan wij voor u klaar.

Onze modern servicewagen is voorzien van de meest moderne apparatuur en materialen die we kunnen gebruiken bij het oplossen van uw probleem. Dat maakt het voor ons wat gemakkelijker, maar ook voor u.

Omdat onze loodgieters in Amsterdam en omstreken altijd actief op weg zijn is er altijd wel een loodgieter in de buurt van Amstelveen. Zo is er altijd snel iemand op locatie en wordt uw probleem snel opgelost.

Al uw rioleringsproblemen zijn zo opgelost.

De locatie van de klacht maakt niet uit. Wij zijn bekend in Amstelveen en zijn bekend met de structuur van de huizen. Dat maakt het voor ons makkelijker om problemen op te sporen.

Onze loodgieters van Bouma Riool Service zijn 24/7 op weg en zijn snel op locatie. Zo heeft u nooit lang last van stank of lekkage. Heeft een een spoedgeval? Dan proberen wij u voorrang te geven voor zo ver onze agenda dat toelaat. Wij lossen uw probleem dan snel op met een succesvolle combinatie van vakkundigheid en moderne apparatuur.

Komt u uit Amstelveen en heeft u direct een loodgieter nodig? Twijfel dan niet en bel snel naar: 020 260 24 60 of maak gebruik van ons contact-formulier.

Maak in 3 stappen een afspraak.

1

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat u gedaan wilt hebben.

2

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word u vandaag nog geholpen.

3

Boek een loodgieter

Onze loodgieters hebben uw probleem zo gefixt.

Gebaseerd op 204 recensies.
Dean Birkett
Dean Birkett
12/07/2022
Geverifieerd
The communication, professionalism and installation was excellent throughout. The team replaced our boiler with a new one, and left our place really tidy. Very happy!
Richard Zhang
Richard Zhang
08/06/2022
Geverifieerd
Very effecient and reliable service!
Jo Landa
Jo Landa
11/05/2022
Geverifieerd
Wieneke Vlastra
Wieneke Vlastra
10/05/2022
Geverifieerd
Hebben mijn CV ketel vervangen, snelle reactie, goede communicatie, nette prijs en goed resultaat. Zou ze van harte aanbevelen!
peter fortuin
peter fortuin
25/04/2022
Geverifieerd
Luciana Martínez Fernández
Luciana Martínez Fernández
20/04/2022
Geverifieerd
I highly recommend to have these guys if you need their services. They are fast to response, to figure it out issues, and to get things done. They tell you the realistic work to do. Besides that they work not only in very professional way, but also they are very friendly. I really appreciated their customer focused value. This company has an amazing team (Appie, Erik, Thomas, Hakim and Danny, the ones we met). I called them because a leaking in my bathroom and the job that they did was amazing!!!
Gian Battista Marci
Gian Battista Marci
19/04/2022
Geverifieerd
Vandaag voor 9 appartementen in de VVE reiniging en onderhoud aan de mechanische ventilatie gedaan. Haitam en Filimon hebben fantastisch werk geleverd. Snel en vakkundig!
Lotte Pet
Lotte Pet
15/04/2022
Geverifieerd
Bouma CV heeft mijn CV ketel en rookgassysteem vervangen. Dat was geen makkelijke klus (afvoerkanaal liep door een moeilijk gang langs meerdere verdiepingen), maar ze hebben het in 1 werkdag weten te klaren. Het duurde even voordat ik de offerte ontving en deze werd daarna nog een keer aangepast door toch hogere kosten, maar het contact was goed en het resultaat succesvol. Ik ben zeker tevreden met hun geleverde dienst.
Leonard
Leonard
03/04/2022
Geverifieerd
Martijn Roessingh
Martijn Roessingh
01/04/2022
Geverifieerd
Moeilijke lekkage achter de muur goed opgespoord en gerepareerd. De muur moest worden open gezaagd, maar met minimale schade gedaan.

Vakkundig en gecertificeerd

BOUMA RIOOLSERVICE

×

 

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande contacten om te chatten via WhatsApp

× Chat met ons via Whatsapp