Zoekt u een loodgieter in Diemen?

Met spoed een loodgieter nodig? Bel onze 24 uurs nooddienst

Loodgieter in Diemen nodig?

Onze loodgieters in Diemen verhelpen vaak verstoppingen en lekkages in Diemen. Het gaat dan vaak om een gootsteen verstopping, toilet die verstopt is of een wasmachine. Dat is werk voor ons, want hier zijn wij specialist in.

Het werk wordt snel en vakkundig uitgevoerd en dat wel 24/7. Wij zijn daarom ook in Diemen altijd beschikbaar en u kunt ons altijd bellen op: 020 260 24 60.

Al uw rioleringsproblemen zijn zo opgelostGeen problemen.

Onze loodgieters voeren niet alleen werk aan sanitair uit en het andere typische loodgieterswerk, maar repareren en leggen ook gasleidingen aan. Een compleet nieuwe leiding of misschien heeft u schade aan een huidige aansluiting?

Wij werken met de nieuwste apparatuur en hebben een team van enthousiaste en vriendelijke loodgieters die graag een stapje extra doen voor u. Daarom zorgen wij altijd voor een snelle service en gratis advies.

Mochten wij het probleem niet direct kunnen ontdekken dan zetten wij een camera inspectie in. Zo hebben wij snel het probleem gevonden en opgelost. Bij ons is het niet alleen belangrijk dat het probleem wordt opgelost, maar ook dat het in de toekomst niet meer voorkomt.

Heeft u vragen of wil u een afspraak maken? Bel dan snel naar: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via ons contact-formulier.

Maak in 3 stappen een afspraak.

1

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat u gedaan wilt hebben.

2

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word u vandaag nog geholpen.

3

Boek een loodgieter

Onze loodgieters hebben uw probleem zo gefixt.

Gebaseerd op 204 recensies.
Dean Birkett
Dean Birkett
12/07/2022
Geverifieerd
The communication, professionalism and installation was excellent throughout. The team replaced our boiler with a new one, and left our place really tidy. Very happy!
Richard Zhang
Richard Zhang
08/06/2022
Geverifieerd
Very effecient and reliable service!
Jo Landa
Jo Landa
11/05/2022
Geverifieerd
Wieneke Vlastra
Wieneke Vlastra
10/05/2022
Geverifieerd
Hebben mijn CV ketel vervangen, snelle reactie, goede communicatie, nette prijs en goed resultaat. Zou ze van harte aanbevelen!
peter fortuin
peter fortuin
25/04/2022
Geverifieerd
Luciana Martínez Fernández
Luciana Martínez Fernández
20/04/2022
Geverifieerd
I highly recommend to have these guys if you need their services. They are fast to response, to figure it out issues, and to get things done. They tell you the realistic work to do. Besides that they work not only in very professional way, but also they are very friendly. I really appreciated their customer focused value. This company has an amazing team (Appie, Erik, Thomas, Hakim and Danny, the ones we met). I called them because a leaking in my bathroom and the job that they did was amazing!!!
Gian Battista Marci
Gian Battista Marci
19/04/2022
Geverifieerd
Vandaag voor 9 appartementen in de VVE reiniging en onderhoud aan de mechanische ventilatie gedaan. Haitam en Filimon hebben fantastisch werk geleverd. Snel en vakkundig!
Lotte Pet
Lotte Pet
15/04/2022
Geverifieerd
Bouma CV heeft mijn CV ketel en rookgassysteem vervangen. Dat was geen makkelijke klus (afvoerkanaal liep door een moeilijk gang langs meerdere verdiepingen), maar ze hebben het in 1 werkdag weten te klaren. Het duurde even voordat ik de offerte ontving en deze werd daarna nog een keer aangepast door toch hogere kosten, maar het contact was goed en het resultaat succesvol. Ik ben zeker tevreden met hun geleverde dienst.
Leonard
Leonard
03/04/2022
Geverifieerd
Martijn Roessingh
Martijn Roessingh
01/04/2022
Geverifieerd
Moeilijke lekkage achter de muur goed opgespoord en gerepareerd. De muur moest worden open gezaagd, maar met minimale schade gedaan.

Vakkundig en gecertificeerd

BOUMA RIOOLSERVICE

×

 

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande contacten om te chatten via WhatsApp

× Chat met ons via Whatsapp