Afvoer of riool ontstoppen?​

Met spoed een loodgieter nodig? Bel onze 24 uurs nooddienst

Riool of afvoer ontstoppen?

Het kan best zijn dat uw afvoer verstopt is en het water niet goed meer weg loopt. Dat kan in de afvoer zitten maar ook in de riolering. In een gemiddeld huishouden wordt er namelijk jaarlijks zo’n 150.000 liter afvalwater gemaakt. Dit afvalwater komt uit alle voorzieningen in een huishouden en wordt allemaal vervoerd door het riool.

Het komt daardoor ook veel voor dat er wel eens een verstopping ontstaat door dit vele gebruik. Als u last heeft van een verstopping is vaak het gebruik van de huiselijke voorzieningen niet meer mogelijk. We spreken van over de keuken, douche en toilet. Er zit dan nog maar één ding op en dat is de afvoer of het riool ontstoppen.

Wij staan 24/7 voor je klaar.

Een rioolcamera voor de scherpste hoeken.

Een verstopping in het riool of een afvoer is een blokkade in een leiding van uw huishouden. Alle voorzieningen die in het huis zijn aangesloten op water zijn allemaal aangesloten op de riolering door middel van leidingen.

Het kan dan voorkomen en zeker bij oude riolering systemen dat er wel eens een blokkade ontstaat. Dit komt door bijvoorbeeld vet resten, voedselresten, maar ook door het verzakken en scheuren van leidingen. Ook komen we nog wel eens verkeerd aangesloten leidingen tegen die voor een verstopping zorgen. Ontstoppen is dus erg belangrijk en zorgt ervoor dat u weer snel gebruik kunt maken van de voorzieningen in uw woning.

Zelf met de ontstopper aan de slag?

Zelf proberen is iets wat men vaak als eerste probeert. Vaak wordt er een middel in de afvoer gegoten, wat vaak de oplossing biedt voor de verstopping. Het nadeel is wel dat vaak de leidingen worden aangetast en dit op den duur voor schade aan de leiding kan zorgen.

Het gebruik van een ontstopper biedt dan ook een betere oplossing en voorkomt schade. Alleen als de verstopping redelijk diep zit helpt een ontstopper aak niet en zal de verstopping in takt blijven.

Maak in 3 stappen een afspraak.

1

Omschrijf je klus

Omschrijf je klus, zodat we weten wat u gedaan wilt hebben.

2

Kies je uitvoerdatum

Kies een gewenste datum voor de afspraak. Bij spoed word u vandaag nog geholpen.

3

Boek een loodgieter

Onze loodgieters hebben uw probleem zo gefixt.

Gebaseerd op 204 recensies.
Dean Birkett
Dean Birkett
12/07/2022
Geverifieerd
The communication, professionalism and installation was excellent throughout. The team replaced our boiler with a new one, and left our place really tidy. Very happy!
Richard Zhang
Richard Zhang
08/06/2022
Geverifieerd
Very effecient and reliable service!
Jo Landa
Jo Landa
11/05/2022
Geverifieerd
Wieneke Vlastra
Wieneke Vlastra
10/05/2022
Geverifieerd
Hebben mijn CV ketel vervangen, snelle reactie, goede communicatie, nette prijs en goed resultaat. Zou ze van harte aanbevelen!
peter fortuin
peter fortuin
25/04/2022
Geverifieerd
Luciana Martínez Fernández
Luciana Martínez Fernández
20/04/2022
Geverifieerd
I highly recommend to have these guys if you need their services. They are fast to response, to figure it out issues, and to get things done. They tell you the realistic work to do. Besides that they work not only in very professional way, but also they are very friendly. I really appreciated their customer focused value. This company has an amazing team (Appie, Erik, Thomas, Hakim and Danny, the ones we met). I called them because a leaking in my bathroom and the job that they did was amazing!!!
Gian Battista Marci
Gian Battista Marci
19/04/2022
Geverifieerd
Vandaag voor 9 appartementen in de VVE reiniging en onderhoud aan de mechanische ventilatie gedaan. Haitam en Filimon hebben fantastisch werk geleverd. Snel en vakkundig!
Lotte Pet
Lotte Pet
15/04/2022
Geverifieerd
Bouma CV heeft mijn CV ketel en rookgassysteem vervangen. Dat was geen makkelijke klus (afvoerkanaal liep door een moeilijk gang langs meerdere verdiepingen), maar ze hebben het in 1 werkdag weten te klaren. Het duurde even voordat ik de offerte ontving en deze werd daarna nog een keer aangepast door toch hogere kosten, maar het contact was goed en het resultaat succesvol. Ik ben zeker tevreden met hun geleverde dienst.
Leonard
Leonard
03/04/2022
Geverifieerd
Martijn Roessingh
Martijn Roessingh
01/04/2022
Geverifieerd
Moeilijke lekkage achter de muur goed opgespoord en gerepareerd. De muur moest worden open gezaagd, maar met minimale schade gedaan.

Vakkundig en gecertificeerd

BOUMA RIOOLSERVICE

Afvoer of riool ontstoppen?

Wij zijn #1 in riool ontstoppen, inspectie, reiniging en meer!
Bel onze 24 uurs nooddienst

020 260 24 60

×

 

Hallo!

Klik op een van onze onderstaande contacten om te chatten via WhatsApp

× Chat met ons via Whatsapp