Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Het riool inspecteren met camera inspectie

Bij een verstopping van het riool of het vermoeden van schade controleren wij het riool met onze rioolcamera op schade. Deze camera inspectie wordt gedaan door onze ervaren inspecteurs. Door middel van de rioolcamera kunnen wij het rioolstelsel in om schade te herkennen. Onze inspecteurs zijn opgeleid om verschillende soorten schade te herkennen op de monitor die het riool van binnen laat zien.

Door de camerabeelden af te lezen kunnen de inspecteurs van Bouma Riool Service inschatten hoe ernstig de schade aan het riool is. Wij voorzien u van een complete rapportage inclusief digitale tekening van het geïnspecteerde rioolstelsel.

Het gaat vaak om een kleine lekkage of reparatie die snel verholpen is. Dit advies geven wij aan de hand van de uitgebreide rapportage die we opleveren. Zo kunnen wij de werking van het riool weer optimaliseren naar normaal.

Een rioolcamera voor de scherpste hoeken

Bouma Riool Service kan met haar rioolcamera leidingen inspecteren met een diameter vanaf 10 millimeter. Het vergroten naar diameters van ongeveer 250 millimeter is mogelijk gemaakt met de duw camerasystemen. Met een duw camerasysteem wordt de camera door middel van een kabel in de rioolleiding geduwd. Op die manier kunnen we dan alles inspecteren op werking en beeld.

Voor grotere riolen met een doorsnede van 2 meter zetten wij een rij camera in. Voordat we deze rijdende camera inzetten maken wij altijd eerst het riool grondig schoon. Mocht u gebruik willen maken van onze camera inspectie voor het detecteren van schade of een lek. Neem dan contact met ons op via: 020 260 24 60 of neem contact op via onze contact-pagina.