Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Zoekt u een loodgieter in Aalsmeer?

Woont u in Aalsmeer, dan staan wij 24/7 voor u klaar voor reparaties, installaties en service.

  • Aalsmeer
  • Snel op de bestemming
  • Gecertificeerd
  • Vakkundig
  • Altijd garantie
  • Scherpe prijzen
loodgieter aalsmeer

Toilet, de roiling of een afvoer verstopt?

Bouma Riool Service is in Aalsmeer altijd 24/7 beschikbaar en u kunt ons zowel overdag als in de nacht bellen. Wij hebben altijd mensen die onderweg zijn en zij kunnen snel op locatie zijn.

Heeft u namelijk last van een verstopping van de afvoer of misschien is uw toilet verstopt. Dat is er vaak haast bij en dan kunt u vaak niet wachten tot de volgende ochtend.

Vaak heeft u ook nog eens last van een vieze stank, die snel opgelost moet worden. Daarom is het altijd verstandig om een professional er eerst naar te laten kijken zodat wij u kunnen helpen en advies kunnen geven.

Loodgieter Aalsmeer is altijd in de buurt

Wij rijden altijd voor de een goed gevulde wagen, waar wij alle apparatuur, spullen en materialen in hebben. Wij kunnen dan direct het probleem oplossen en gaan snel en vakkundig te werk.

Wij zijn gevestigd in Diemen maar hebben overal loodgieters en zo ook in Aalsmeer. Wij kunnen u daar mee garantie geven dat er altijd iemand snel op locatie is. Dat is wel zo fijn als u bijvoorbeeld een lekkage heeft.

24/7 geldt bij on op alle dagen. Ook in de weekenden of op feestdagen kunt u ons bellen. Het is namelijk vervelend als u dan problemen ervaart en er is niemand die u kan helpen. Bij loodgieters werkzaamheden gaat het meestal om nare situaties.

Mocht u graag een afspraak met ons willen maken bel dan gerust naar: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via ons contact-formulier.