Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Zoekt u een loodgieter in Abcoude?

Woont u in Abcoude, dan staan wij 24/7 voor u klaar voor reparaties, installaties en service.

  • Abcoude
  • Snel op locatie
  • Gecertificeerd
  • Echt vakmanschap
  • Altijd garant
  • Scherpe prijzen
Loodgieter Abcoude

Loodgieter Abcoude nodig?

Heeft u last van problemen? Dat kan een verstopping zijn in de keuken, badkamer of toilet, maar ook op andere plekken. Lekkages komen we ook veel tegen en kunnen op den duur grote schade aanrichten.

Ga niet zelf aan de slag maar laat het over aan een professional. In Abcoude zijn we al erg actief en hebben verschillende inwoners al geholpen met hun problemen.

Dat maakt Abcoude voor ons al een vertrouwd werkgebied, waar we al vele verstoppingen hebben opgelost. Wij kennen de structuur van de huizen in Abcoude, wat ons werk zorgvuldiger maakt.

Geen problemen meer

Nadat Bouma Riool Service is langs geweest zult u geen last meer hebben van problemen. Een verstopte toilet of een doucheputje kan vaak al veel overlast met zich mee brengen en dat lossen wij snel op.

Wij rijden voor met een moderne servicewagen die over alle apparatuur beschikt die we nodig hebben. Ook materialen en andere benodigdheden hebben wij op voorraad. Mochten we het probleem niet zo snel kunnen vinden dan maken wij gebruik van onze speciale camera inspectie.

Gaat u zelf aan de slag dan kost dit vaak onnodig veel tijd en is er een kans dat u blijvende schade aanricht die uiteindelijk nog meer kost dan een ervaren loodgieter. Daarom staan onze professionele loodgieters altijd klaar in Abcoude.

Of het nou dag of nacht is maakt voor ons niet uit. U kunt ons altijd bellen op: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via ons contact-formulier.