Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Zoekt u een loodgieter in Badhoevedorp?

Woont u in Badhoevedorp, dan staan wij 24/7 voor u klaar voor reparaties, installaties en service.

  • Badhoevedorp
  • Snel op de bestemming
  • Gecertificeerd
  • Vakkundig
  • Altijd garantie
  • Scherpe prijzen
loodgieter badhoevedorp

Loodgieter Badhoevedorp nodig?

Er is geen verstopping die Bouma Riool Service niet kan verhelpen. Onze specialisten zijn snel op locatie en zijn altijd gemotiveerd om uw problemen op te lossen. Naast vriendelijkheid geven wij ook nog eens gratis advies aan u mee.

In de regio Badhoevedorp hebben wij altijd loodgieters klaar staan, zowel overdag als in de nacht. Wij voeren ons vak namelijk 24/7 uit en wij zijn altijd bereikbaar.

of het nou om een wasmachine probleem gaat, een verstopte afvoer of misschien wel een verstopt toilet. Geen probleem is moeilijk genoeg voor ons.

Altijd actief in Badhoevedorp

Wij rijden voor met de meest moderne apparatuur in onze servicewagen. Daar zit alles in wat we maar nodig kunnen hebben inclusief de materialen en onderdelen. Wij gaan nooit weg voordat uw probleem volledig is verholpen.

Zit het probleem dieper? Dan maken wij gebruik van een camera inspectie om het probleem op te sporen. Door middel van een camera kunnen wij zelfs in de riolering kijken en op zoek gaan naar het probleem.

Zoekt u een loodgieter in Badhoevedorp, dan bent u bij Bouma Riool Service aan het juiste adres. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via ons contact-formulier.