Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Zoekt u een loodgieter in Diemen?

Woont u in Diemen, dan staan wij 24/7 voor u klaar voor reparaties, installaties en service.

  • Diemen
  • Snel op de bestemming
  • Gecertificeerd
  • Vakkundig
  • Altijd garantie
  • Scherpe prijzen
Loodgieter Diemen

Loodgieter Diemen nodig?

Onze loodgieters in Diemen verhelpen vaak verstoppingen en lekkages in Diemen. Het gaat dan vaak om een gootsteen verstopping, toilet die verstopt is of een wasmachine. Dat is werk voor ons, want hier zijn wij specialist in.

Het werk wordt snel en vakkundig uitgevoerd en dat wel 24/7. Wij zijn daarom ook in Diemen altijd beschikbaar en u kunt ons altijd bellen op: 020 260 24 60.

Gasaansluiting ook mogelijk in Diemen

Onze loodgieters voeren niet alleen werk aan sanitair uit en het andere typische loodgieterswerk, maar repareren en leggen ook gasleidingen aan. Een compleet nieuwe leiding of misschien heeft u schade aan een huidige aansluiting?

Wij werken met de nieuwste apparatuur en hebben een team van enthousiaste en vriendelijke loodgieters die graag een stapje extra doen voor u. Daarom zorgen wij altijd voor een snelle service en gratis advies.

Mochten wij het probleem niet direct kunnen ontdekken dan zetten wij een camera inspectie in. Zo hebben wij snel het probleem gevonden en opgelost. Bij ons is het niet alleen belangrijk dat het probleem wordt opgelost, maar ook dat het in de toekomst niet meer voorkomt.

Heeft u vragen of wil u een afspraak maken? Bel dan snel naar: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via ons contact-formulier.