Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Zoekt u een loodgieter in Haarlem?

Woont u in Haarlem, dan staan wij 24/7 voor u klaar voor reparaties, installaties en service.

  • Haarlem
  • Snel op de bestemming
  • Gecertificeerd
  • Vakkundig
  • Altijd garantie
  • Scherpe prijzen
loodgieter haarlem

Loodgieter Haarlem nodig?

Haarlem is een mooie stad en zo vinden ook onze loodgieters dat. Om te zorgen dat dit ook zo blijft en u geen overlast ondervindt, helpen wij u graag met uw loodgieters werkzaamheden.

Wij hebben meerdere loodgieters in Haarlem die snel bij u op locatie zijn. Wij lossen allerlei problemen op die vaak te maken hebben met het toilet, de keuken, wasmachine of afvoer. Ook riolering verstoppingen komen wij vaak tegen.

Wij repareren of vervangen de leidingen waar nodig en doen dit uiteraard met u in overleg. Daarnaast leggen wij in Haarlem ook gasleidingen aan of repareren deze.

Uw probleem snel opgelost in Haarlem

Wij lossen al uw problemen op in huis zodat u geen last meer heeft van onder andere stank of lekkage. Onze gemotiveerde loodgieters vinden het leuk om u uit de brand te helpen en geven u graag advies om problemen in de toekomst te voorkomen.

Dit doen wij overdag maar ook ’s nachts. De loofgieters van Bouma Riool Service zijn dag en nacht zowel 24/7 onderweg en lossen de problemen op van mensen in Amsterdam en omstreken.

Is het een klein of groot probleem? Dat maakt voor ons geen verschil. We lossen namelijk alle problemen snel en vakkundig op waarna we u informatie verstrekken over het voorkomen van problemen.

 

Zelf proberen de problemen op te lossen heeft vaak geen zin. Dit omdat u vaak toch net de plank mis slaat en bijkomende schade kan veroorzaken. Heeft u een probleem, bel ons dan snel op: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via ons contact-formulier.