Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Zoekt u een loodgieter in Hoofddorp?

Woont u in Hoofddorp, dan staan wij 24/7 voor u klaar voor reparaties, installaties en service.

  • Hoofddorp
  • Snel op de bestemming
  • Gecertificeerd
  • Vakkundig
  • Altijd garantie
  • Scherpe prijzen
loodgieter hoofddorp

Loodgieter Hoofddorp nodig?

Wij van Bouma Riool Service hebben afgelopen jaren al aardig wat mensen uit Hoofddorp geholpen. Dit doen wij met goed en vakkundig loodgieterswerk. We bieden daarom ook de beste kwaliteit aan voor de scherpste prijzen.

Bent u daar naar op zoek? Dan is Bouma Riool Service het adres wat u zoekt voor al uw ontstoppingen, reparaties, aansluitingen en het installeren van CV en wasmachine. Daarnaast doen wij ook nog het dekken van daken en houden ons bezig met onderhoud.

In Hoofddorp zijn er redelijk wat rioolproblemen die vaak zorgen voor een onaangename lucht. Die problemen wilt u natuurlijk snel verholpen hebben, aangezien deze luchten vaak erg stinken.

In Hoofddorp staan wij altijd klaar

Verstopte rioleringen zijn voor ons geen probleem. Of het om een woning gaat of een bedrijf maakt voor ons niet uit. Ook de omvang van het probleem is niet aan de orde. Wij hebben namelijk alle apparatuur in huis en nemen dit allemaal mee in onze servicewagen.

Wij geven naast het verhelpen van problemen ook advies om deze in de toekomst te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat u geen problemen meer krijgt.

Of het nou dag of nacht is. Wij van Bouma Riool Service staan altijd voor u klaar. In Hoofddorp problemen? Bel ons dan nu op: 020 260 24 60 of neem contact op via ons contact-formulier.