Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Moet uw gootsteen ontstopt worden?

Is uw gootsteen verstopt? Dan kunt u daar vaak zelf wel iets aan doen, maar het kan ook schade veroorzaken. Het is daarom van belang dat als het niet zelf lukt u daar een specialist naar laat kijken.

Een specialist van Bouma Riool Service weet alles over verstoppingen en kan u op alle gebieden helpen voor advies, inspectie en reparatie.

Een gootsteen ontstoppen vereist actie

De loodgieters van Bouma Riool Service hebben jaren lange ervaring in het ontstoppen van verstoppingen en daardoor kunnen onze specialisten ook aan de inspectie zien welke methode ze moeten toepassen op de ontstopping om tot het beste resultaat te komen.

Onze servicewagens bevatten de juiste apparatuur en materialen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Mochten we op het eerste oog niks zien, dan maken we gebruik van een camera inspectie om zo het probleem op te sporen.

 

Preventie voor een verstopte gootsteen

Een verstopte gootsteen kan vaak verschillende oorzaken hebben. De oorzaak kan al liggen in de riolering, maar kan ook te maken hebben met een weggezakte leiding.

Het voorkomen van een gootsteen verstopping is vaak gemakkelijk. U kunt daarom ook het beste niets door de gootsteen spoelen wat daar niet doorheen hoort. Bijvoorbeeld etensresten, vetten en bakolie zijn niet goed voor de gootsteen. Dit kan voor verstoppingen zorgen.

 

Uw gootsteen ontstoppen met garantie

Als uw wasbak verstop is kunt u beter zelf niet aan de slag gaan met de verstopping. het kan namelijk voorkomen dat er schade ontstaat en de verstopping niet zo gemakkelijk verholpen is. Zo kan het gebeuren dat de loodgieter zelf meer werk heeft doordat u het ook heeft geprobeerd.

Bouma Riool Service zorgt voor een snelle en goede oplossing, waardoor de problemen snel zijn verholpen. Is uw gootsteen verstopt? Bel dan snel naar: 020 260 24 60 of neem contact met ons op via het contact-formulier.