Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Is uw toilet verstopt?

Een verstopte toilet kan verschillende oorzaken hebben. Vaak komt dit door het gebruik van vochtige doekjes of teveel wc-papier. Is dit het geval dan hebben onze specialisten uw toilet zo ontstopt. Dit gebeurt vaak door middel van een elektrische-trekveer die tot het gewenste resultaat leid.

Een andere oorzaak van een niet werkend toilet is een stortbak die langzaam vol loopt of maar blijft doorlopen, omdat deze niet goed werkt. Dit komt vaak door een kalkafzetting of een niet goed werkende vlotter.

Een verstopt toilet dat vaker terug komt?

Het kan ook zijn dat uw toilet vaker verstopt raakt. Dat kan bijvoorbeeld komen door een verschoven leidingsaansluiting. Zulke oorzaken bevinden zich meestal niet direct bij het toilet, maar liggen meestal wat dieper in het riool.

Onze specialisten hebben alle apparatuur bij zich in onze speciale servicewagens. Zo kunnen ze u met alle verstoppingen altijd helpen en zijn de meeste verstoppingen vaak zo verholpen. We geven altijd eerst een eerste indicatie en vertellen u daarna wat de volgende stap is. Dat kan een camera inspectie van het riool zijn maar kan ook iets simpels zijn. Dit doen wij altijd in overleg met de opdrachtgever.

Bij de inspectie van het toilet, wordt vaak de toiletpot verwijderd en kunnen we een rioolcamera inbrengen. We werken met een monitor waarmee we direct eventuele problemen en schade kunnen ontdekken. Zodra we iets ontdekt hebben kan het vaak meteen gerepareerd of schoongemaakt worden als de opdrachtgever dat wil.