Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Is de wasmachine afvoer verstopt?

Heeft u kledder natte was als u de was uit de wasmachine haalt? Of loopt er water uit de wasmachine. Het kan zijn dat de wasmachine afvoer verstopt is en deze ontstopt moet worden. Maakt u zich niet druk, het ligt namelijk meestal niet aan uw wasmachine. Het is vaak de afvoer die even niet zo meewerkt.

Vaak is het probleem met ontstoppen zo opgelost en in het ergste geval moet de afvoer vervangen worden. U kunt dit zelf gaan proberen, maar het is verstandiger als u dit aan een professional als Bouma Riool Service over laat. Wij nemen eerst een indicatie op van de problemen en kijken wat we er aan kunnen doen. We draaien een paar testen met uw wasmachine en kijken daarna waar het aan ligt.

Een nieuwe afvoer of aanpassing

We passen daarna uw afvoer aan of vervangen deze als dit nodig is. Als u vaker tegen dit probleem aanloopt dan is het verstandig om de afvoer te laten vervangen. Dit voorkomt de kans dat het nog een keer gebeurd en kost op den duur ook minder geld.

We komen deze problemen dagelijks tegen en rijden daarom altijd met een compleet gevulde servicewagen zodat we alle problemen direct kunnen oplossen. De onderdelen en materialen die nodig zijn hebben wij altijd bij ons.

Altijd een heldere afspraak

We bespreken alle opties altijd eerst met u voordat we deze ook daadwerkelijk uitvoeren. U staat dus niet opeens voor onverwachte kosten, want deze worden altijd met u besproken. Heeft u last van een verstopte wasmachine afvoer? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via: 020 260 24 60 of gebruik ons contact-formulier.