Slide background

24/7 service

Bouma Riool Service

Bel snel

Problemen met uw sanibroyeur?

Heeft u problemen met uw sanibroyeur? Dan bent u bij Bouma Riool Service aan het goede adres. Onze specialisten zijn dagelijks actief in Amsterdam en omstreken en helpen u graag met uw problemen.

Ga niet zelf aan de slag maar laat een specialist komen. Onze specialisten hebben alle kennis over sanibroyeurs, vermalers en vuilwaterpompen.

Het probleem is met Bouma Riool Service snel opgelost en daar heeft u profijt van. De problemen kunnen dan geen schade aanrichten en u kunt dan weer snel naar de toilet. Zo voorkomt u dat u in de toekomst geen problemen  meer heeft met uw sanibroyeur.

Wij helpen u graag snel verder met uw sanibroyeur

Een sanibroyeur is een handige apparaat voor uw toilet wat de uitwerpselen en het wc-papier klein vermaalt. Door deze werkzaamheden van de sanibroyeur kan het wel eens zijn dat hij verstopt raakt. Ook de vuilwaterpomp kan verstopt raken.

 

Het kan zijn dat de montage niet goed is gedaan of de afvoer niet goed is aangesloten. Als er afval in wordt gedeponeerd wat er niet in hoort kan de sanibroyeur het ook moeilijk krijgen en is een verstopping zo ontstaan.

Een goed werkende sanibroyeur geeft geen rioollucht af en moet daarom goed geventileerd zijn. Daarom is de aansluiting naar het riool ook zo belangrijk. Dit zijn allerlei aspecten waar wij op controleren bij uw sanibroyeur om de werking ervan te garanderen.

Wij plaatsen ook een sanibroyeur, vermaler of vuilwaterpomp

Wij hebben jarenlange ervaring als het om de sanibroyeur gaat en weten problemen snel op te lossen. Er zijn namelijk ook nog verschillende sorten sanibroyeurs, vermales en vuilwaterpompen van diverse merken in diverse markten. Door onze jarenlange ervaring weten wij met al deze apparatuur wel raad.

Naast het repareren en opsporen van problemen doen wij ook sanibroyeurs plaatsen en alle bijbehorende onderdelen en apparatuur. Dit doen wij volgens de aangewezen richtlijnen en zo zijn wij zeer efficiënt en vakkundig. Naast de installatie geven wij u ook nog tips mee voor het gebruik en onderhoud ervan. Heeft u dus last va problemen met uw sanibroyeur? Bel snel naar: 020 260 24 60 of neem contact op via ons contact-formulier.